Kraamcadeau

Verschillende babyshower cadeaus om te geven

Als er een babyshower op de planning staat wil je natuurlijk niet met lege handen aankomen. Echter heb je de keus uit allerlei verschillende babyshower cadeaus, waardoor het maken van de beste keuze lastig kan zijn. Er zijn echter verschillende mogelijkheden voor het kiezen van dat ideale babyshower cadeau. Je kunt gezamenlijk en daarmee een duurder cadeau geven. Vragen naar cadeauwensen, zonder te zeggen dat het voor een babyshower is, kan natuurlijk ook. Veel aanstaande ouders hebben een verlanglijst met babyspullen die ze graag willen hebben. Je kunt altijd de partner nog meenemen in het complot voor de babyshower.

In deze blog gaan we het hebben over de verschillende babyshower cadeaus om te geven aan de toekomstige moeder. Benieuwd naar de verschillende babyshower cadeaus? Lees dan hieronder verder.

Wat is een babyshower?

Wanneer de kleine nog in de buik zit van mama, staat de zwangere in de spotlights bij de babyshower. Bij een kraamfeest waar je een toepasselijk kraamcadeau voor kunt kopen staat het pasgeboren kindje in de belangstelling. Dit is tevens ook het grote verschil met een babyshower. Een babyshower wordt gevierd met vrienden, vriendinnen en de moeder plus zus of zussen. Bij een babyshower zijn de cadeautjes ook de gericht op de aanstaande moeder. Goed dus om in het achterhoofd te houden als je een babyshower cadeau gaat kopen.

Luiertaart cadeau geven

Een luiertaart is een ideaal en eigenlijk onmisbaar cadeau voor aanstaande ouders. Het is praktisch, want in de eerste levensjaren worden er nogal wat luiers gebruikt en de decoratie van de luiertaart maakt het een leuk cadeau om te geven en ontvangen. Een luiertaart is er in alle soorten en maten te krijgen. De luiertaarten zijn tevens in allerlei verschillende thema’s te krijgen. Tevens worden er vaak niet alleen luiers in de luiertaart verwerkt, maar ook kleine cadeaus. Denk aan een rompertje, hydrofiel luiers, slofjes, speentje of een knuffeltje.
Verwenpakket voor de aanstaande moeder
Aangezien de babyshower in het teken staat van de moeder en daarmee de zwangerschap verdient de moeder ook een cadeautje om te ontspannen. In een verwenpakket kun je een lekkere dagcrème, bodylotion, geurtje, gezichtsmasker, nagellak, scrub, boek, tijdschrift of iets lekkers erin verwerken. Je kunt natuurlijk ook een bon erin doen voor de sauna of een massage. Heerlijk vooral om na de zwangerschap te kunnen genieten. Je kunt natuurlijk ook een cadeau erbij doen voor de partner.

Zwangerschap of newbornfotoshoot

Zwanger zijn is een bijzonder moment. De moeder draagt 9 maanden de kleine in de buik en dit gaat vaak gepaard met hoogte en dieptepunten. Ondanks de dieptepunten blijft het een bijzonder moment en is het ook leuk om dit vast te laten leggen. Geef daarom een fotoshoot cadeau. Je kunt natuurlijk een fotoshoot cadeau geven voor tijdens de zwangerschap, maar je kunt ook kiezen voor een newborn fotoshoot. Dit is een fotoshoot wanneer de baby is geboren. Het gezin of de pasgeboren baby kunnen dan professioneel worden laten vastgelegd. Een mooie herinnering voor later. Hiermee geef je echt een origineel en tevens waardevol cadeau.
Dit zijn en aantal verschillende babyshower cadeaus om je inspiratie te geven.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *